NASO NaCl ratiopharm nenä/silmätipat 20x2 ml


NASO NaCl ratiopharm nenä/silmätipat 20x2 ml

Varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää

7,95 €
1 kpl = 0,40 €
Tai 0,50 € / kk Klarna 


Kosteuttavat nenäsuihkeet ja tipat auttavat kuivien nenän limakalvojen karstaisuuteen ja ovat erinomainen apu erityisesti talviaikaan kuivan sisäilman ja pakkasten kuivattessa nenän limakalvoja.

Asiakasarviot: NASO NaCl ratiopharm nenä/silmätipat 20x2 ml

Arvioiden lukumäärä: 3
Arvioiden keskiarvo: 4,7
Paras nenään vauvalle! (3.12.2014)
Vauvan ja pienen lapsen nenän aukaisija nuhassa. Laitan aina vähitellen tiputellen pipetillisen tippoja molempiin sieraimiin, jolloin nenästä lähtee erite karstoineen pois ja samalla auttaa myös nielussa olevan sitkeän liman irtoamiseen, jolloin yskiminen helpottuu hetkessä. Tämä ollut aina paras apu esim. yöllä tukkoisuuteen. pidä näitä aina varalla kotona.
hyvä, olen suositellut muillekin (30.10.2014)
auttaa sekä nenän tukkoisuuteen, että silmien kutinaan nopeasti.
Ei sivuvaikutuksia
Kiitettävä (15.4.2014)
Kertakäyttöpipetit ovat käytännöllinen ja hygieeninen valinta, turvallinen valmiste nenän ja silmien puhdistukseen, huuhteluun ja kostuttamiseen kaiken ikäisille.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

BEPANTHEN EYE silmätipat 20 tai 40 pipettiä
12,95 € (1 kpl = 0,65 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kosteuttavat nenäsuihkeet, Kosteuttavat, vesipohjaiset nenäsuihkeet, Kosteuttavat nenäsuihkeet, Kostuttavat nenäsuihkeet ja nenähuuhtelu, Silmien ja haavanhuuhtelu, Nenän tukkoisuus, Nenän kostutus, Nenän kostutus ja nenähuuhtelu, Nenän kostutus ja nenähuuhtelu, Lapset, Allergian hoito, Ensiapu, TERVEYS JA HYVINVOINTI», Naso