Kuivat, halkeilevat kantapäät ja kovettumat

Kuivat, halkeilevat kantapäät ja kovettumat

Suojaavat, kuorivat ja kosteuttavat hoitotuotteet halkeileville kantapäille, kuiville jaloille ja kovettumille. Virkistystä väsyneille tai paleleville jaloille.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

ACO SENSE & CARE RICH CARE FOOT CREAM jalkavoide 100 ml

Aco Sense & Care Rich Care Foot Cream - Tehokkaasti pehmentävä ja ravitseva jalkavoide. Voide sisältää tehokkaasti pehmentävää rapsiöljyä ja sheavoita.

6,60 €
1 l = 66,00 €

ACO SPECIAL CARE pehmentävä jalkavoide 100 ml

Aco Special Care - Pehmentävä jalkavoide on erittäin runsas voide, joka pehmentää, viilentää ja rahoittaa kuivia ja väsyneitä jalkoja. Voide sisältää tehokkaasti pehmentävää maapähkinäöljyä, viilentävää mentolia ja rauhoittavaa kamferia.

6,90 €
1 l = 69,00 €

ACO SPECIAL CARE tehovoide jaloille 100 ml

Aco Special Care - Tehovoide kuiville jaloille on hyvin runsas voide, jonka sisältämät luonnolliset öljyt ja kosteuttavat aineet pehmentävät ja kosteuttavat kuivia jalkoja ja kantapäitä tehden niistä sileät ja pehmeät. Tutkitusti tehokas pehmentävä vaikutus kantapäiden halkeamiin ja kovettumiin. Hajusteeton.

10,50 €
1 l = 105,00 €

CALLUSAN EXTRA voidevaahto 125 ml

Callusan Extra - Erittäin tehokas voidevaahto erittäin kuivalle iholle ja diabeetikon jalkojen hoitoon. Sisältää 10% ureaa. Suojaa ihoa vaurioitumiselta ja pitää sen pehmeänä ja joustavana. Imeytyy heti ja ei jätä ihoa rasvaiseksi. Hajusteeton.

11,90 €
1 l = 95,20 €

CALLUSAN FORTE voidevaahto 125 ml

Callusan Forte - Suositellaan vaikeiden, paksujen kovettumien ja ihohalkeamien hoitoon. Callusan Forte sisältää yli 15% (25%) ureaa, joka sitoo kosteuden iholle tehokkaimmin. Sisältää myös ihon kosteutta, joustavuutta ja notkeutta palauttavaa avokado-öljyä ja shea-voita. Hajusteeton.

11,90 €
1 l = 95,20 €

CCS jalkavoide hajustamaton 60 tai 175 ml

CCS jalkavoide - kovettumille ja kuivalle iholle tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Sopii hyvin diabeetikoille. Sisältää 10 % karbamidia, joka parantaa ihon kosteudensitomiskykyä.

Hinta alkaen 5,90 €
1 l = 98,33 €

COMPEED hoitovoide kantapäiden halkeamille 75 ml

Compeed jalkavoide- Parantaa ihon kuntoa näkyvästi muutamassa päivässä ja vähentää ihon halkeilua. Hyvä apu myös vaikeampien ihohalkeamien hoidossa. Sopii myös diabeetikkojen käytöön.

10,50 €
1 l = 140,00 €

FOOTNER kuorintasukka 1 pari

Footner Exfoliating Sock - -kuorivat sukat poistavat kovettuneen ihon yhdellä hoitokerralla. Sukat puetaan jalkoihin ja annetaan vaikuttaa tunnin ajan. Yhden käyttökerran jälkeen kuollut solukko kuoriutuu pois ja uusi pehmeä iho muodostuu tilalle.
26,50 €

HANSAPLAST ANTI CALLUS 20% CARBAMID INTENSIVE CREAM jalkavoide 75 ml

Hansaplast Anti Callus 20% Carbamid Intensive Cream - yhdistelmä erittäin tehokkaasti kovettumia poistavaa karbamidia. Koostumus lisää tehokkaasti ihon kosteutusta. Ihosta tulee jälleen merkittävästi pehmeämpi ja sileämpi ja tulos kestää pitkään. Sopii diabeetikoille

7,90 €
1 l = 105,33 €

HANSAPLAST ANTI CALLUS 2IN1 PEELING kuorintavoide 75 ml

Hansaplast Anti Callus 2in1 Peeling - täyteläinen, manteliöljyä sisältävä kuorintavoide. Kaksivaiheinen hoito sekä poistaa kovettumia että hoitaa ihoa.

9,90 €
1 l = 132,00 €

HELOSAN jalkavoide 100 g

Helosan Jalkavoide - Tarkoitettu erityisesti jalkojen ihon hoitoon. Helosan Jalkavoide pehmentää kovettumia ja tekee ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.

6,50 €
1 kg = 65,00 €

LOUIS WIDMER CARBAMID CREAM kuivalle ja karhealle iholle 50 ml

Louis Widmer Carbamid Cream - Kehitetty erityisesti kuivalle ja karhealle iholle. Käsien ja jalkojen kovettumien ja sarveistuneen ihon sekä kyynärpäiden ja polvien karhean ihon hoitoon. Parantaa ihon vedensitomiskykyä ja on lievästi antiseptinen.

11,90 €
1 l = 238,00 €

LOUIS WIDMER CARBAMID FORTE 18% UREA jalkavoide 50 ml

Louis Widmer Carbamid Forte 18 % Urea - on kovettumia ja känsiä hoitava ja ehkäisevä jalkavoide. Sen hoitavat aineosat, kuten 18 % karbamidi ja hedelmähapot suojaavat ja hoitavat jalkoja, sekä parantavat ihon vedensitomiskykyä. Voide kosteuttaa ihoa intensiivisesti, tehden siitä pehmeän ja sileän.

12,90 €
1 l = 258,00 €

LUGA kosteuttava kantasuoja 2 kpl, kaksi kokoa

Luga kosteuttava kantasuoja - Kosteuttava kantasuoja kosteuttaa kuivaa, halkeilevaa kantapään ihoa. Ohut geeli ihoa vasten kantapään alueella ja muilta osin pehmeää, joustavaa ja ohutta kudosta. Helppo pukea ja pysyy paikoillaan.

15,00 €
1 kpl = 7,50 €

LUGA kosteuttavat geelisukat

Luga kosteuttavat geelisukat - Kosteuttava kokopitkä geelisukka kosteuttaa kuivaa ja halkeilevaa jalan ihoa sekä kantapään, että päkiän alueelta kokonaisvaltaisesti. Tehoaineena kosteuttava Smart Gel M-geeli.

25,90 €

PHARMACARE FEET virkistävä jalkavoide 100 ml

Pharmacare - Kotimainen jalkavoide väsyneille jaloille päivittäiseen käyttöön. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Sisältää voidepohjan lisäksi eukalyptus- ja piparminttuöljyä sekä aloe veraa.

4,90 €
1 l = 49,00 €

SCHOLL PHARMA kovettumakynä 2-in-1

Scholl Professional Kovettumien Poistaja - kaksivaikutteinen apu jalkojen hoitoon. Hyaluronihappogeeli pehmentää kovettuman ja turvaterä poistaa sen hellävaraisesti.

9,15 €

SCHOLL PHARMA voide halkeileville kantapäille 60 ml

Scholl Prof Active Repair K+- nopeasti imeytyvä voide, joka palauttaa kuivat, karheat ja halkeilevat kantapäät ennalleen. Hajusteeton.
9,50 €
1 l = 158,33 €

SEBAMED CRACKED HEEL CREAM jalkavoide kuiville kantapäille 75 ml

Sebamed Cracked Heel Cream - Täyteläisen ravitseva ja hoitava jalkavoide kuivan karheille jaloille. Tuo nopeasti avun myös halkeileville kantapäille sekä pehmittää tehokkaasti kovettumia.

11,15 €
1 l = 148,67 €

Lääke WICARBA emulsiovoide 100 g

Wicarba emulsiovoidetta käytetään ihon erityyppisten liikasarveistumistilojen hoitoon. Se pehmentää ihon kovettunutta sarveiskerrosta ja lisää ihon vedensitomiskykyä.
9,15 €
1 kg = 91,50 €