Tuotemerkit

Tuotemerkit

Laadukkaat kosmetiikan tuotemerkit. Kaikki tuotteet ihonhoitoon ja hiustenhoitoon.


Aco

Aco

 

Korkealaatuiset tuotteet ylellisiin ihonhoitohetkiin ja ratkaisuja ihon ongelmiin.

A-Derma

A-Derma

A-Derman tuotteet pohjautuvat Rhealba®-kauran luonnolliseen tehoon ja ne ovat suunnattu erityisesti herkän ja hauraan ihon tarpeisiin. Tuotteiden vaikuttavat aineet rauhoittavat, hoitavat ja suojaavat ihoa turvallisesti ja hellävaraisesti. Dermatologisesti testattu.

Atopik

Atopik

Atopik on suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty kaikista herkimmällekin iholle. Kaikki ATOPIK tuotteet ovat vegaanisia.

Avène

Avène

 

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä. Puhtaista raaka-aineista valmistetut tuotteet hoitavat hellästi erityisen hyvin herkkää ihoa.

Basiderm

Basiderm

 

Ihonhoitosarja erityisesti rasvaiselle ja aknelle alttiille iholle.

Be3

Be3

BM

BM

 

Korjaavat ihonhoitotuotteet erityisesti pigmenttiongelmiin, couperosaan ja atooppiselle iholle.

Caudalié

Caudalié

 

Caudalíe-sarjan ydinajatuksena on luonnon kunnioittaminen, ekologisuus ja puhtaat raaka-aineet.

CCS

CCS

 

Ihon- ja terveydenhoitotuotteet kaikkiin ​​tarpeisiin.

ACO - Dermalex

ACO - Dermalex

Dermalex - Ihonhoitosarja psoriasiksen, rosacean ja couperosan hoitoon. Tuotteet on tarkoitettu lieviin tai keskivaikeisiin oireisiin. Tuotteet ovat kortisonittomia ja hajusteettomia. Ne auttavat palauttamaan ihon luonnollisen suojan.

EcoTools

EcoTools

Ecotools-tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on valmistettu 95% kierrätysmateriaaleista tai nopeasti uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Siveltimien harjaosat ovat synteettistä taklonia ja muoviosat kierrätysmuovia.

Eila Hellgren

Eila Hellgren

 

"Vähemmän on enemmän". Vaivatonta ihonhoitoa - yksinkertaiset tuotteet helppoon ja tehokkaaseen ihonhoitoon.

e.l.f.

e.l.f.

Edullinen meikkisarja, joka on pärjännyt loistavasti meikkitesteissä.

Elivo

Elivo

 

Hajusteettomat tai hypotuoksuiset tuotteet päivittäiseen käyttöön koko perheelle.

Eucerin

Eucerin

Ihonhoitotuotemerkki, joka perustuu luotettavaan asiantuntemukseen. Tuotemerkissä yhdistyvät ensiluokkainen laatu sekä tehokkuus ja erinomainen ihoystävällisyys. Eucerin on palannut Suomen markkinoille. Osta Eucerin-tuotteet meiltä.

Favora

Favora

 

Suomalainen ihonhoitosarja puhtaista raaka-aineista ilman väriaineita ja keinotekoisia hajusteita.

Filorga

Filorga

 

Esteettisestä lääketieteestä kehitetty kosmetiikkatuotesarja, joka sisältää korkealaatuista hyaluronihappoa sekä NCTF®-kompleksia, joka elvyttää, kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Helein

Helein

Helein - tehokas ja monipuolinen kauneusravintolisä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin.

hth

hth

HTH kosteuttaa vartaloa tehokkaasti. SIsältää kosteuttavia ainesosia kuten karbamidia, betaiinia ja maitohappoa.

Idun Minerals

Idun Minerals

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka sopivat myös herkkäihoisille. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja.

Isis Pharma

Isis Pharma

 

Kosmeettisesti miellyttävät ihonhoitotuotteet. Ratkaisu pigmenttihäiriöiden, couperosan, punoituksen ja kuivan ihon hoitoon.

Jowae

Jowae

 

Jowae - ranskalais-korealainen ihonhoitosarja herkälle iholle. K-beauty - Jowae palauttaa ihon luonnollisen tasapainon.

Konjac Sponge

Konjac Sponge

 

Kasvikuituja sisältävät puhdistussienet kaikille ihotyypeille. Luonnontuote ei sisällä turhia lisäaineita.

La Roche-Posay

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä.

Lierac

Lierac

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, Lierac on kehittänyt äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Tuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita.

Louis Widmer

Louis Widmer

 

Tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, sisältävät minimimäärän säilytysaineita ja ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Olivia Klein

Olivia Klein

Olivia Klein on suomalainen puhtaan kosmetiikan tuotesarja läpinäkyvällä filosofialla. Tehokkaat, turvalliset ja puhtaat ainesosat. Tuotteet ovat 99-prosenttisesti luontoperäisiä ja niissä on käytetty ensisijaisesti luomuviljeltyjä raaka-aineita.

Phyto - Botanical

Phyto - Botanical

Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä. Vuonna 1969 perustettu Phyto tunnetaan laadukkaista ja puhtaista kasviuutteistaan.

Piz Buin

Piz Buin

Piz Buin on jo yli 70 vuoden ajan kehittänyt tehokkaita aurinkosuojatuotteita, joissa vahva tieteellinen tutkimus yhdistyy estetiikkaan ja ylelliseen ihonhoitoon.

Puhdas+

Puhdas+

 

Kotimainen terveystuotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Ei säilöntäaineita, pintakäsittelyaineita, keinotekoisia väriaineita tai makeutusaineita, eikä magnesiumstearaattia.

System4 - SIM

System4 - SIM

System4 tuotesarja - hoitaa hiuksia ja ennaltaehkäisee hilsettä, kutinaa, yliherkkyyttä ja rasvoittumista.

Supermood

Supermood

Supermood on kotimainen kauneudenhoito- ja luonnonkosmetiikkasarja. Sarjassa käytetään laadukkaita, ekosertifioidun kosmetiikan tasoisia raaka-aineita. Supermoodin arvot ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus.

Tweezerman

Tweezerman

 

Laadukkaat, palkitut pinsetit, ihokarvajouset ja muut ihonhoitovälineet.

Urtekram

Urtekram

 

Urtekram-luomutuotteilla on ECOCERT-sertifikaatti ja ne ovat Vegaani-yhdistyksen hyväksymiä. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, synteettisiä lisäaineita, parabeeneja tai keinotekoisia väriaineita.

V10 Plus

V10 Plus

 

Laadukas ihonhoitosarja V10 Plus. Seerumit eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai hajusteita.

Vichy Dermokosmetiikkasarja

Vichy Dermokosmetiikkasarja

Laadukas apteekkikosmetiikkasarja. Tuotteissa yhdistyvät tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävyys. Tuotteita kaikille ikäryhmille ja ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Youngblood

Youngblood

Youngblood-mineraalimeikkisarjan tuotteiden mineraalikoostumus on useissa tuotteissa jopa 100%. Mineraalien pigmentit ovat luonnollisia ja niillä on ainutlaatuinen peittokyky. Mineraalit ovat vedenpitäviä ja mikä parasta, antavat ihon hengittää ja hoitavat ihoa.