TUOTEMERKIT »

Helein-ravintolisät -15 %. Tarjous voimassa 31.7.2024 saakka.

 


A

A-Vita Plus

A-Vita Plus on nenän limakalvoille tarkoitettu, kosteuttava ja hoitava tuotesarja. A-Vita Plus -tuotteet sisältävät limakalvoa korjaavaa A-vitamiinia sekä kosteuttavaa ja uudistavaa dekspantenolia.

Absolut Torr

Absolut Torr on tehokas antiperspirantti, joka estää hikoilua jopa seitsemän päivän ajan. Absotut Torr sopii käytettäväksi kainaloiden, käsien ja jalkojen hikoiluun.

AC3 Comfort

Ac3 Comfort ehkäisee ja hoitaa tehokkaasti ja nopeasti peräaukon vaivoja, kuten kutinaa, kirvelyä ja ärsytystä. Se myös ennaltaehkäisee peräpukamia ja peräaukon haavaumia. Peräpukamien tavallisimpia aiheuttajia ovat ummetus, istumatyö, ylipaino ja raskaus. Ac3 sopii käytettäväksi myös raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen.

ACO

ACO on laadukas ihonhoitosarja, jonka laatu perustuu puhtaisiin ja huolellisesti valittuihin raaka-aineisiin. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. ACO-tuotevalikoimasta löydät ihonhoitotuotteet koko perheelle niin kasvoille kuin vartalollekin.

A-Derma

A-Derma on herkälle iholle kehitetty ihonhoitosarja. A-Derma-tuotteet sisältävä Rhealba®-kauraa, joka tasapainottaa ja rauhoittaa ihon kuivuutta, kutinaa ja punoitusta.

AIKA Biofarm

AIKA Biofarm on kotimainen tuotesarja lemmikin hyvinvointiin. AIKA Biofarm on lupaus laadukkaasta ja kotimaisesta tuotteesta.

Ainu

Ainu-sarjasta löydät hellävaraiset tuotteet vauvasi ihonhoitoon ja hygieniaan. Pumpulipuikot ja sinkkivoide ihon hellään hoitoon.

AIVA

AIVA - Villin minimalistista, palkittua  Ecocert COSMOS -sertifioitua ihonhoitoa. Helppoa ja vaivatonta.

Allevo

Allevo on painonhallintaan ja terveellisen elämäntavan tukemiseen tarkoitettu tuotesarja terveille aikuisille, joilla on ylipainoa. Allevo tuotesarja sisältää maukkaita vaihtoehtoja päivittäisten aterioiden korvaamiseen. Puurot ja keitot sopivat hyvin esimerkiksi pääaterioille. Pirtelö on helppo valmistaa välipalaksi.​

Apobase

Apobase-tuotteet on tarkoitettu ihon kosteuttamiseen ja puhdistamiseen. Apobase-perusvoiteet sopivat vartalon ihon päivittäiseen hoitoon sekä halkeilevien kantapäiden ja kuivien käsien pehmentämiseen. Kokeile perusvoiteita myös hoitava pesutuotteena ihon voidepesuun vartalolle ja käsille.

Apovit

Apovit D- ja C- vitamiiniporetabletit päivittäiseen käyttöön tai kuuriluontoisesti tukemaan vastustuskykyä.

Apteekkarin

Apteekkarin tuoteperhe on monipuolinen valikoima ravintolisiä ja muita hyvinvointituotteita sekä makeispastilleja.

Apteq

Apteq on Suomessa kehitetty, terveyttä ja hyvinvointia edistävä apteekkituotesarja. Kaikki tuotteet ovat huolellisesti tutkittuja ja testattuja. Apteq-tuotesarja pitää sisällään terveystuotteet, kauneustuotteet, suunhoitotuotteet, mittarit ja testit.

Aptus

Aptus on lemmikeille kehitetty, suomalainen monipuolinen tuotesarja. Aptus tuotteiden markkinoija on Orion Pharma.

Aqualan perusvoiteet

Aqualan voiteet imeytyvät nopeasti ja sopivat normaalin ja kuivan ihon perusvoiteeksi. Aqualan perusvoiteet sopivat myös atooppisen ihon perusvoiteeksi.

Arbutin

Detria Arbutin® on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu pohjoisen puhtaan luonnon vahvoihin tehoaineisiin. Detria Arbutin® on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka perustuu pohjoisen puhtaan luonnon vahvoihin tehoaineisiin

Arthrobalans

Arthrobalans on nivelten hyvinvoinnin ja toiminnan tukemiseen tarkoitettu kotimainen tuotesarja aikuisille ja ikääntyneille. Arthrobalans-tuotteiden vaikutus kohdistuu nivelrustoon, joka suojaa luupintoja rasitukselta ja kulumiselta sekä toimii liukupintana.

Arthroflex

Arthroflex Omega -tuotesarja on tarkoitettu kissojen ja koirien nivelrikon tukihoitoon. Arthroflex Plus Vet -täydennysrehu on tarkoitettu tukihoidoksi hevosten nivelrikkoon.

Atopik

Atopik on Suomessa valmistettu luonnonkosmetiikkasarja herkälle iholle. Atopik-sarjan tuotteet perustuvat kotimaisiin tehoaineisiin. Luomukaura, metsämustikka ja prebiootit hoitavat, kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat ihoa.

Audispray

Audispray on tarkoitettu korvavahan poistoon ja ennaltaehkäisyyn. Mikrobiologisesti puhdistetun meriveden mineraalit hajottavat korvavahaa, jolloin vaikku poistuu korvakäytävästä luonnollisesti.

Auvoin

Auvoin on nenän limakalvojen hoitoon tarkoitettu lääkkeetön ja säilöntäaineeton tuotesarja. Auvoin nenäsuihkeet hoitavat monenlaisia nenän oireita, kuten nenän kuivuutta, nenän tukkoisuutta ja nuhaa.

Aveeno

Aveeno on kehitetty kuivalle, ärtyneelle, kutisevalle ja ihottumaan taipuvaiselle iholle. Aveeno tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja dermatologisesti testattuja.

Avene

Avene on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojavaan Avene-lähdeveteen. Avene-sarjan tuotteet on kehitetty huomioiden herkimmänkin ihon tarpeet.

A. Vogel

A. Vogel tuotteiden taustalla oleva arvomaailma perustuu ihmisen luonnollisen hyvinvoinnin tukemiseen. Vogelin tuotannon keskiössä ovat luonnonmukaiset viljelytavat ja kestävä kehitys. Vogel-tuotteet ovat aina tasalaatuisia ja luotettavia

B

BABE

Babé on laadukas ja hellävarainen tuotesarja koko perheen ihon hyvinvointiin. Tuotteet sisältävät ihoa rauhoittavia ainesosia ja tuotteiden optimaalinen pH auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta. Kaikki Babé-tuotteet valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti.

Basiron

Basiron AC 5 % geeli ja Basiron AC Wash 5 % pesugeeli ovat aknen hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä, joita voi ostaa apteekista ilman reseptiä. Basironin vaikuttava aine bentsoyyliperoksidi on antimikrobinen aine, joka estää acnebakteerien kasvua. Bentsoyyliperoksidi avaa myös ihohuokosia ja edistää ihon hilseilyä.

Bats

Bats antiperspiranttisarja sopii sekä miehille ja naisille. Bats ehkäisee hikoilua tehokkaasti,kuivuu iholla nopeasti eikä tahraa vaatteita.

Bayvantic vet

Bayvantic vet suojaa koiraa puutiaisilta ja hyttysiltä. Bayvantic vet karkottaa ja tappaa puutiaiset ennen kuin ne ehtivät purra.

Beconfident

Beconfident tuotteet keskittyvät suun hyvinvointiin ja valkoiseen hymyyn.

Beko Strong B12

Beko Strong on ryhmä laadukkaita B-vitamiinivalmisteita. B-vitamiinit ovat välttämättömiä hermoston normaalille toiminnalle.

Bellavita

Bellavita- ja Bella-A-vitamiinivoiteet sopivat päivittäiseen ihon hoitoon kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Benegast

Benegast rauhoittaa mahavaivoja ja auttaa ruoansulatusongelmissa. Benegast sisältää luonnollisia tuotteita vatsan hyvinvointiin.

Bepanthen

Bepanthen on ihon ja silmien hoitoon tarkoitettu tuoteperhe. Bepanthen voide, emulsiovoide ja imeskelytabletit sisältävät dekspantenolia, joka imeytyy nopeasti ja muuttuu iholla ja limakalvoilla B5-vitamiiniksi.

Bepanthen Eye

Bepanthen Eye -silmätipat lievittävät väsyneiden ja kuivien silmien oireita, kuten roskan tunne ja silmien vetistäminen tai silmien punoitus.

Berocca

Berocca Energy sisältää tehoyhdistelmän vitamiineja ja kivennnäisaineita, 11 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä ja jaksamaan arjen haasteissa

Bertil's Health

Bertil's Health on sarja korkealaatuisia vitamiineja ja hivenaineita, jotka valmistetaan puhtaista raaka-aineista.

Betavivo

Betavivo rapeat kaurasydämet sisältävät beetaglukaania. Betavivo alentaa kolesterolia ja auttaa tasaamaan ruokailun jälkeen tapahtuvaa verensokerin nousua.

Bethover

Bethover B12 ja Bethover Focus sisältävät B12-vitamiinia. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa.

Bevita ja Bevita Eye

Bevita ja Bevita Eye on monipuolinen tuotesarja ihon, hiusten ja kuivien silmien hoitoon. Kosteuttavat silmätipat, shampoot ja iho-ongelmien hoitotuotteet.

Bioderma

Bioderma on ranskalainen ihon ja kehon omaa luonnollista toimintaa ja ekosysteemiä tukeva ja kunnioittava sarja. Sarjasta löytyy sopivat tuotteet erilaisiin iho-ongelmiin kaiken ikäisille sekä tuotteet perusihonhoitoon koko perheelle.

BioGaia

BioGaia tuotteet sisältävät alkuperäisiä, tutkittuja ja patentoituja Lactobacillus reuteri -maitohappobakteerikantoja. BioGaia tuoteperhe sopii koko perheelle.

Bio-Oil

Bio-Oil on laadukkaiden ihonhoituotteiden valmistaja, jonka tuotteiden teho perustuu ihoa hoitavaan Bio-Oil -öljyyn.

Biorion

Biorion on biotiinia sisältävä kotimainen ravintolisä hiusten hyvinvoinnin tueksi. Biorion shampoo ja Biorion hoitoaine tukevat ravintolisän vaikutusta.

Bioteekki

Bioteekki on suomalainen perheyritys ja heidän oma tuotekehitys vastaa siitä, että tuotteet ovat juuri suomalaiselle kuluttajalle sopivat.

Biotene

Biotene hellävaraiset kuivan suun hoitotuotteet kostuttavat ja hoitavat kuivia ja ärtyneitä suun limakalvoja. Sarjasta löytyvät kosteuttava geeli, hammastahna ja suuvesi.

BioXtra

BioXtra-tuotteet suojaavat kuivaa, kipeää tai herkkää suuta. Koska kuiva suu (kserostomia) voi aiheuttaa suun kipeytymistä, tuotteet eivät sisällä alkoholia, mentolia tai vaahtoainetta.

Blepha

Blepha -tuotteet silmiesi parhaaksi. Tuoteperheestä löytyy apua silmien kostutukseen ja puhtaanapitoon.

BM

BM -kosmetiikkasarja sisältää sukralfaattia, joka suojaa ja korjaa kosteusköyhää ihoa.

Kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Burana

Burana on tulehduskipulääke, jonka vaikuttava aine on ibuprofeeni. Buranaa käytetään erilaisten kiputilojen hoitoon. Yleisimpiä Buranan käyttöaiheita ovat päänsärky, kuukautiskivut, nuhakuume ja influenssa, lihaskivut, nivelkivut sekä hammassärky.

C

Calcichew

Calcichew on itsehoitolääke kalsiumin tai kalsiumin ja D-vitamiinin puutteen ehkäisyyn ja hoitoon sekä osteoporoosin ehkäisyn ja hoidon tueksi.

Callusan

Mills Callusan-tuotteet jalkojen ihon päivittäishoitoon ja kosteutukseen sekä kovettumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Calsorin

Calsorin on monipuolinen kalsiumtuotesarja. Calsorin-tuotteista löydät sopivan kalsiumvalmisteen, D3-vitamiinilla tai ilman.

Canesten

Canesten on erilaisten sieni-infektioiden hoitoon tarkoitettu lääke, jonka vaikuttava aine on klotrimatsoli. Klotrimatsoli tuhoaa sieniä ja estää niiden kasvua. Canesten voidetta käytetään muun muassa dermatofyyttien eli silsasienten, hiivasienten ja homesienten aiheuttamiin infektioihin

Canoderm

Canoderm on ACOn tehokosteuttava karbamidia sisältävä perusvoide, joka suojaa ja rauhoittaa ihoa. Erityisesti kuivalle ja/tai atooppiselle iholle.

Carmolis

Carmolis on perinteinen yrttivalmiste, jota on valmistettu jo 1600-luvulla. Carmolis perustuu yrttien eteerisiin öljyihin, jotka imeytyvät helposti ja vaikuttavat nopeasti.

CCS

CCS on jalkojen ja käsien ihon hyvinvointiin kehitetty sarja. CCS on kehittänyt innovatiivisia ja vaikuttavia ihonhoitotuotteita jo yli 40 vuoden ajan.

Ceraderm

Ceraderm huolehtii ihon kosteustasapainosta sekä hoitaa ja suojaa ärtynyttä ja kuivaa ihoa. Vedettömät ja riittoisat Ceraderm-tuotteet soveltuvat koko perheelle. Valmistettu Suomessa.

Ceridal

Ceridal on kuivan ihon hoitoon tarkoitettu tuoteperhe. Ceridal-tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia ja sopivat koko perheelle pienimmistä lähtien.

Ceralan

Ceralan on keramidiperusvoide, joka kosteuttaa, suojaa ja hoitaa kuivaa ja atooppista ihoa. Sopii kaikenikäisille ja koko keholle.

CeraVe

CeraVe on ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sisältävät ihon normaalille toiminnalle välttämättömiä keramideja

Cetilar

Cetilar-tuotteita käytetään nivelrikon aiheuttamiin niveloireisiin parantamaan nivelten toimintaa ja liikelaajuutta sekä vähentämään kipua. Ne sopivat myös vammojen ja tulehduksien toiminnalliseen kuntoutukseen ja urheiluvammojen jälkeiseen nivelten palautumiseen.

Clearblue

Clearblue-raskaustestit antavat selkeät tulokset tarkasti. Tuotevalikoimassamme on myös ovulaatiotesti.

Clorexyderm

Clorexyderm on klooriheksidiiniä sisältävä tuotesarja eläimille.

Coldzyme

ColdZyme suusuihke estää flunssavirusten tarttumista nielun limakalvolle ja vähentää riskiä sairastua flunssaan.

Colpofix

HPV Ihmisen papilloomavirus (human papilloma virus, HPV) on yleinen virus.

Comforsil

Comforsil on tuotesarja jalkojen hyvinvoinnin tueksi. Comforsil-tuotteet suojaavat jalkojen ihoa hankaukselta ja helpottavat liikkumista.

Compeed

Compeed on suojaava laastari, joka toimii kuin toinen iho. Se tarjoaa nopean avun, olipa vaivanasi rakot, huuliherpes, finnit, vaivaisenluut tai liikavarpaat.

Corega

Corega - hammasproteesin puhdistustuotteet puhdistavat naarmuttamatta ja kiinnitysvoide sekä kiinnitysjauhe kiinnittävät varmasti.

Curaprox

Curaprox tarjoaa laadukkaita ja moderneja suunhoitotuotteita.

Cutrin

Cutrin Vieno tuotteet ovat hellävaraisia hiuksillesi. Cutrin Vieno sopii hajusteallergisille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville.

D

Decubal

Decubal on kuivan ihon hoitoon kehitetty tuotesarja. Decubal-tuotteet ovat korkealaatuisia, hajusteettomia ja väriaineettomia herkän ja kuivan ihon tuotteita.

Dermagiq

Dermagiq-tuotteet sisältävät ihoa rauhoittavaa hunajaa. Dermagiq sarja on tarkoitettu ärtyneiden ihoalueiden hoitoon. Dermagiq Proct -voide on tarkoitettu peräpukamien aiheuttamien oireiden lievittämiseen.

Dermalex

Dermalex - Ihonhoitosarja psoriasiksen, rosacean ja couperosan hoitoon. Tuotteet ovat kortisonittomia ja hajusteettomia. Ne auttavat palauttamaan ihon luonnollisen suojan.

Dermalog

Dermalog on hajusteeton ja tehokas ihonhoitosarja koko perheelle. Dermalog-sarjan tuotteet ovat AllergyCertified- ja Joutsenmerkittyjä.
 

Dettol

Dettol No-Touch saippua-annostelija on ihanteellinen keittiöön, kotiin tai työpaikalle. Saippua-annostelijaa on hygieenistä käyttää, sillä annostelija annostelee sopivan määrän saippuaa automaattisesti ilman käsin koskettelua.

DeviSol

DeviSol on Suomessa valmistettu tuotesarja. Monipuolisesta tuotesarjassa on huomioitu myös erityisruokavaliota noudattavat henkilöt. DeviSol D-vitamiini -tuotesarjalla on avainlippu.

Diasporal

Magnesium Diasporal on tehokkaasti vaikuttava magnesiumsitraatti magnesiumin puutteeseen.

Ducray

Ducray-shampoot, Ducray-hoitoaineet ja muut Ducray-tuotteet tarjoavat hoitoratkaisuja hiusten, päänahan ja ihon ongelmiin.

Durex

Durex kondomit ovat laadukkaita ja dermatologisesti testattuja. Durex liukuvoiteet auttavat lisäämään molemminpuolista nautintoa.

 

E

Ear Band-it

Ear Band-It on vaivaton ja miellyttävä käyttöinen korvasuojapanta + korvatulpat pitävät veden poissa korvista.

Eila Hellgren

Eila Hellgren ihonhoito-menetelmä tarjoaa yksinkertaisuutta ihonhoitoon. Sen mukaan vähemmän on enemmän. Ihon ylihoitamista tulee välttää.

Elivo

Elivo on Suomessa kehitetty valmistettu tuoteperhe, joka on kehitetty huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-sarjaan kuuluu ravintolisiä, kosmetiikkaa ja intiimituotteita.

Elixi Bene

Elixi Bene -sarjan tuotteet ovat pellavarouhepohjaisia ravintolisiä suomalaisten terveyden hyväksi.

Elmex

Elmex suunhoitotuotteet päivittäiseen suuhygieniaan. Elmex -tuotteista löytyy apua reikiintymiseen, vihlontaan sekä hammaskiilteen suojaamiseen.

Emendo

Emendo tarjoaa hyvää oloa ja vastapainoa kiireisen arjen keskelle kehittämällä rentoutumista edistäviä luonnonmukaisia tuotteita.

Emla

Emla on tarkoitettu puuduttamaan ihoa pienten toimenpiteiden yhteydessä. Tällainen toimenpide on esimerkiksi verinäytteen otto. Emlan vaikuttavat aineet ovat lidokaiini ja prilokaiini.

Equazen

Equazen auttaa turvaamaan omega-3-rasvahappojen ja omega-6-rasvahappojen saantia. Equazen-valmisteen rasvahappokoostumuksen suhde on kliinisesti tutkittu.

Equistro

Equistro-sarja on kehitetty hevosen ravitsemuksellisiin tarpeisiin ja hyvinvointiin. Equistro-tuotteiden taustalla on tarkkaan valitut ja korkealuokkaiset raaka-aineet.

Eucerin

Eucerin laadukkaat kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet erityisesti herkän ihon hoitoon.

Excilor

Excilor lakka tai Excilor kynä tarjoaa nopeaa apua kynsisienen hoitoon. Suojasuihke syylien, jalkasienen ja kynsisienen ehkäisyyn.

F

Favora

Favora tarjoaa herkälle iholle laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora hoitaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti.

Femibion

Femibion 1 on raskausajan vitamiinilisä raskauden ensimmäiselle kolmannekselle. Femibion2 ja Femibion3 on tarkoitettu loppuraskauden ja imetyksen ajaksi.

Femisan

Femisan on naisen intiimialueen hyvinvoinnin tukemiseen kehitetty tuotesarja. Femisan tuotteet ovat hellävaraisia ja hajusteettomia.

Femiflor

Femiflor naisille kehitetty maitohappobakteerivalmiste.

Ferrodan

Ferrodan on vatsaystävällinen rautatabletti. Sisältää rauta(II)bisglysinaattia. Avainlipputuote.

Fiilus

Fiilus maitohappobakteerit sopivat koko perheelle. Fiilus-sarjaan kuuluvat Fiilus Arkeen, Fiilus Vahva ja Fiilus Napero.  

Fillerina

Fillerina on juonteita madaltava ja iholle täyteläisyyttä lisäävä täyteainehoitosarja. Fillerina sisältää hyaluronihappoja, jotka varmistavat kosteuden sitoutumista ihon syvempiin ihokerroksiin.

FinCollagen

FinCollagen ravintolisät sisältävät bioaktiivista kollageeniproteiinia. Sarjasta löytyy omat tuotteet niin ihmisille kuin eläimillekin.

Finrexin

Finrexin on flunssalääke, joka alentaa kuumetta, helpottaa särkyä ja piristää flunssaista oloa. Finrexin on saatavissa mustaherukan, sitruunan sekä eukalyptus-mentolin makuisena.

Flexadin

Flexadin-tuotteet on kehitetty koiran, kissan ja hevosen nivelten hyvinvointiin. Flexadin-tuotteet tukevat nivelten aineenvaihduntaa.

Flux

Flux on pohjoismainen suunhoidon tuoteperhe joka tarjoaa laadukkaita tuotteita erilaisiin suunhoidon tarpeisiin.

Footy

Footy tarjoaa tehokasta jalkojenhoitoa, kun ongelmana on kuivat kantapäät tai hikoilevat jalat. Footy-jalkojenhoitotuotteiden teho perustuu karbamidiin, luonnollisiin öljyihin ja glyseroliin.

Fortini

Fortini-tuotteet soveltuvat lisäravinnoksi lapsille, joilla on äkillinen pitkäaikainen lisääntynyt ravinnontarve.

Frio

FRIO kylmäpakkaus auttaa pitämään kylmäsäilytystä vaativat lääkkeet turvallisessa lämpötilassa.

Futuro

Futuro on nivelten tukemiseen ja nivelkivun hoitoon tarkoitettu tuoteperhe. Futuro-sarja sisältää laadukkaita tuotteita nivelten, selän ja kaulan alueen tukemiseen, kivun hoitoon ja kivun ennaltaehkäisyyn. 

Fresubin täydennysravintovalmisteet

Fresubin on täydennysravintovalmiste ruokavaliohoitoon aliravituille tai sen vaarassa oleville potilaille.

G

Gaviscon

Gaviscon on hedelmänmakuinen närästyslääke liikahappoisuudesta johtuvan närästyksen hoitoon. Gaviscon purutabletti tai liuos.

Gefilus

Gefilus-tuotteiden sisältämä Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin ja tunnetuin maitohappobakteeri.

Gum

Gum suunhoitosarjasta löytyy kattava valikoima tuotteita suuhygienian ylläpitoon ja hampaiden hoitoon.

Gynevia

Gynevia on itsehoitovalmiste bakteerivaginoosin oireisiin ja tulehduskierteen katkaisuun.

H

Hansaplast

Hansaplast-valikoimasta löydät laastarit, haavasuihkeet ja muut haavanhoitotuotteet.

Haspro

HASPRO tuotteet erottuvat markkinoilla olevista korvatulpista valikoiman laajuuden ja katseet vangitsevien muotoilujen ansiosta.

Hedrin

Hedrin tuotesarja on tarkoitettu täiden häätöön ja täitartunnan ennaltaehkäisyyn. Hedrin All In One -shampoo ja Hedrin Once -geeli tuhoavat päätäit ja täiden munat. Hedrin Protect & Go -suihke ennaltaehkäisee täitartuntaa.
 

Helein

Helein on monipuolinen ravintolisäsarja, joka vahvistaa sisäistä hyvinvointia. Helein auttaa huolehtimaan sisäisestä hyvinvoinnista, joka tukee ulkoista kauneutta.

Humektan

Humektan on kevyt hajusteeton perusvoide koko perheelle. Se kosteuttaa tehokkaasti ja levittyy hyvin.

Hylo

Hylo tuotteet kosteuttavat kuivia silmiä sekä lievittävät väsyneiden ja ärtyneiden silmien oireita.

H&W

I

i say

i say sarjan intiimihoitotuotteet hoitavat ja ennaltaehkäisevät intiimivaivoja. i say Turvots ja IBS -kapselit on tarkoitettu ärtyvän suolen oireiden helpottamiseen.

ibuxin

ibuxin on tulehduskipulääke lievän tai kohtalaisen kivun, kuten päänsäryn, kuukautiskivun tai hammassäryn, sekä tavalliseen nuhakuumeeseen liittyvän kivun ja kuumeen oireenmukaiseen hoitoon. Vaikuttava aine ibuprofeeni.

Idoform

Idoform -maitohappobakteerit sisältävät tarkoin valittuja ja tutkittuja maitohappobakteerikantoja elämän eri tilanteisiin.

Ice Power

Ice Power -kylmägeelit vähentävät kipua ja nopeuttavat paranemista pehmytkudosvammoissa. Kotimaiset tehokkaat Ice Power-kylmägeelit

Iiris

Iiris voiteleva silmätippa on tarkoitetu kuivien silmien kostutukseen. Iiris silmätipat korjaavat kuivien silmien aiheuttamia vaurioita sidekalvolla.

Imodium

Imodium 2 mg on ripulin hoitoon tarkoitettu lääke. Imodiumin vaikuttava aine on loperamidi. Loperamidi estää suolen liikkuvuutta ja kiinteyttää ulostetta. Lääke vähentää myös ulostamispakkoa lisäämällä peräaukon sulkijalihaksen tonusta.

Isodent

Isodent- suunhoito- ja hammasproteesituotteet suunhoidon tueksi. Turvalliset proteesituotteet ja suunhoitotuotteet.

IVY AïA

IVY AïA on vegaaninen ja allergiasertifioitu, Tanskassa valmistettu, ihonhoitosarja. IVY AIA -sarjan tuotteet eivät sisällä parabeeneja, hajusteita, väriaineita tai mikromuoveja.

iWhite

iWhite on hampaiden kotivalkaisuun kehitetty tuotesarja, jonka valkaisusettien teho perustuu kliinisesti todistettuun FCC-tekniikkaan. iWhite-tuoteperhe sisältää valkaisumuotit sekä valkaisevat hammastahnat hampaiden kotivalkaisuun.

J

Jodix

Jodix 130 mg tabletti on tarkoitettu ehkäisemään radioaktiivista jodia sisältävän laskeuman vaikutusta kilpirauhaseen ydinräjähdyksen tai ydinonnettomuuden sattuessa. Jodix 130 mg -tabletteja käytetään vain viranomaisen kehotuksesta. Tablettien vaikuttava aine on kaliumjodidi.

Jomo Ice

Jomo Ice -kylmägeelit sopivat kaiken ikäisille erilaisiin kiputiloihin ja nopeuttamaan lihasten palautumista.

Jordan - Clinic by Jordan

Clinic by Jordan on pohjoismainen suunhoitoon kehitetty tuotesarja, josta löytyy kattava valikoima tuotteita koko perheen suunhoitoon.

K

Kalcipos

Kalcipos kalsiumvalmisteet, D-vitamiinilla tai ilman. Kalsiumin puutteen tai osteoporoosin ehkäisyyn ja hoitoon muun hoidon lisänä.

Kestine

Kestine on allergialääke allergisen nuhan tai silmäoireiden ja nokkosihottuman sekä hyttysenpiston iho-oireiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Kevenix

Kevenix on allergialääke, joka ei aiheuta väsymystä. Sen vaikuttava aine desloratadiini lievittää allergisia reaktioita ja allergiaoireita, kuten mm. nenän tukkoisuus ja vuotaminen, silmien kutina sekä allerginen ihottuma ja siihen liittyvä ihon kutina.

Korvatulpat

Korvatulpat suojaavat korvat melulta unen turvaamiseksi tai korvavaurioiden estämiseksi sekä korvat vedeltä uinnin ajaksi.

Kynnel

Kynnel on vanha suosikki kynsien pureskelun estoon, nykyisin nimeltään Mentholatum Stop&Grow. Stop and Grow Auttaa pääsemään eroon kynsien pureskelusta.

L

La Roche-Posay

La Roche-Posay on herkälle iholle kehitetty ihonhoitosarja. La Roche Posay -sarja sisältää erittäin hyvin siedettyjä tuotteita eri ihotyypeille. Kaikki La Roche-Posay -tuotteet sopivat herkälle iholle.

Lactal

Lactal emätingeeli ja emätinpuikko sisältää maitohappoa, joka laskee kohonneen pH-arvon normaalille tasolle ja palauttaa emättimen luonnollisten bakteerien tasapainon.

Ladyvita

Ladyvita on suunniteltu naiselle päivittäisen hyvinvoinnin tueksi. Ladyvita tuoteperhe sisältää ravintolisiä naiselle eri elämänvaiheisiin.

Lamisil

Lamisil on jalkasilsan eli jalkasienen hoitoon tarkoitettu, iholle paikallisesti käytettävä lääke, jonka vaikuttava aine on terbinafiini

Lansinoh

Lansinoh on imettäville äideille tarkoitettu tuotesarja. Lansinoh-tuoteperheestä löydät rintapumput arvokkaan äidinmaidon keräämiseen ja säilyttämiseen sekä liivinsuojat suojaamaan rintaliivejä tihkuvalta maidolta. Saatavilla on myös Lansinoh HPA lanoliini sekä kasvipohjainen Lansinoh Orgaaninen nännivoide.

LaQ

LaQ on innovatiivinen ja uniikki vegaanikosmetiikkasarja. Tuotteiden raaka-aineet ovat 94-99 % peräisin luonnosta.

Laxoberon

Laxoberon on nopea ja ennakoitava apu ummetukseen hoitoon. Annostele yksilöllisesti tippana tai kapselimuodossa.

Lierac

Lierac-sarjan laaja tuotevalikoima tarjoaa sekä naisille että miehille ylellisiä ja tehokkaita kasvojen ja vartalon ihonhoitotuotteita.

Lily Lolo

Lily Lolo on laadukkaista raaka-aineista tehty mineraalimeikkisarja️. Raaka-ainelistat on pyritty pitämään yksinkertaisina ja hoitavina.

Linicin

Linicin-sarja sisältää tuotteet päätäiden häätöön ja ennaltaehkäisyyn.

Linola

Linola tuoteperhe sisältää tuotteita ihon suojaamiseen ja päivittäiseen hoitoon kasvoille ja vartalolle. Tuotteet sisältävät linolihappoa, joka on tärkeä solujen rakennusaine. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, väriaineita eivätkä silikoneja.

Listerine

Listerine Suuvesi raikastaa ja puhdistaa suusi, antaa suojan plakkia vastaan ja ehkäisee pahanhajuista hengitystä.

Locobase

Locobase-perusvoidesarja sisältää hellävaraisia erikoisvoiteita eri ihonhoidon tarpeisiin. Tuotteet on kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia ja hellävaraisia kosmetiikkatuotteita jo 1960-luvulta lähtien. Louis Widmer -tuotteet valmistetaan yhteistyössä ihotautilääkäreiden ja ihotautiklinikoiden kanssa.

Lumene

Lumene -tuotteiden raaka-aineet ovat 99 % luonnollista alkuperää. Lumene -tuotteet ovat vegaanisia ja tuotteisiin on hyödynnetty kierrätettyjä ja kestäviä materiaaleja.

Lumoral

Lumoral on hammaslääkäreiden ja Suomen Suuhygienistiliiton suosittelema, kotimainen innovaatio suun terveyden ylläpitoon ja hammassairauksien ennaltaehkäisyyn. Lumoral-hoito perustuu valon avulla aktivoitavaan Lumorinse-suuhuuhteeseen, joka auttaa poistamaan hampaista mikroskooppista plakkia.

Lunette

Lunette on suomalainen yritys, joka on keskittynyt kuukautistuotteisiin ja intiimialueen hyvinvointiin.

Luonkos

Luonkos öljypuhdistus- ja vartaloöljykakut valmistetaan Suomessa täysin luonnollisista raaka-aineista.

Lysi

Lysi Omega-3-kalaöljy ja kalanmaksaöljy päivittäiseen käyttöön. Lysi toimii vastuullisesti huomioiden ympäristön hyvinvoinnin.

M

M2 Beaute

M2 BEAUTÉ on 2008 Kölnissä perustettu, kosmetiikkaa valmistava yritys,joka kehittää uudenlaisia,luonnollista kauneutta korostavia tuotteita.

Mabs

Mabs-tukisukat ja jalkojenhoitotuotteet.Mabs tukisukat ehkäisevät jalkojen väsymystä, turvotusta ja suonikohjuja.

MagneCit

MagneCit sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia. MagneCit on saatavissa nieltävänä tablettina ja purutablettina.

Magnex

Kaikki Magnex -tuotteet sisältävät vahvan 375 mg:n annoksen magnesiumia. Magnex-sarjan tabletit on kehitetty ja valmistettu Hämeenlinnassa.

Maltofer

Maltofer on rautalääke raudanpuutosanemian ja piilevän raudanpuutteen hoitoon ja ehkäisyyn.

Mark Birch

Mark Birch on yksi johtavista hiusongelmien asiantuntijoista. Mark Birch Trichologist -sarjan tuotteiden käyttöaiheita ovat hiustenlähtö ja muut hiuspohjan ongelmat.

Maxim

Maxim tuotesarjasta löydät laadukkaat tuotteet lemmikkisi jokapäiväiseen perushygieniaan.

Medik8

Medik8 on bioteknologiaa hyödyntäen kehitetty englantilainen ihonhoitosarja. Medik8 pyrkii luomaan yksinkertaisia ihonhoitorutiineja.

Melarest

Melarest Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron vaikutuksia. Useita eri makuja.

Melatoniini Orion

Melatoniini Orion sisältää melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini laskee kehon vireystasoa ja auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

MELZEN

MELZEN on kehitetty lyhentämään nukahtamisaikaa ja vähentämään uupumusta. MELZEN melatoniinitabletit sisältävät melatoniinia sekä B6-vitamiinia. Melzen on saatavissa pitkävaikutteisena tablettina sekä mansikan makuisena purutablettina.

Membrasin

Membrasin-tuotteet on tarkoitettu limakalvojen ja silmien kuivuuden oireiden hoitoon. Kotimainen Membrasin on laadukas, vahvasti tieteelliseen tutkimukseen perustuva tuotesarja.

Mepore

Mölnlycke Mepore-sarjasta löydät imukykyiset ja suihkunkestävät sidokset vähän ja kohtalaisesti erittäviin haavoihin.

Meridol

Meridol hammastahna, hammasharja ja suuvesi auttavat hoitamaan suun terveyttäsi.

Mills

Mills on jalkojenhoitoon ja jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn kehitetty tuotesarja.

Micro H

Microh H kerta-annospakkaukset peräpukamaoireiden lievittämiseen. Muodostaa suojaavan kalvon peräaukon alueen limakalvoille ja lievittää samalla kutinaa ja kirvelyä.

Minicare

ACO Minicare -tuotesarja vauvojen ja lasten ihonhoitoon. Tuoteperheestä löytyy puhdistustuotteita päivittäiseen pesuun sekä kosteuttavia ja ihoa hoitavia voiteita kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon.

Miniderm

ACO Miniderm kosteuttavat voiteet koko perheelle. Miniderm voiteet sisältävät ihon kosteutta sitovaa glyserolia.

Minisun

Minisun tuoteperhe on monipuolinen vitamiinisarja. Kotimaisen Minisun sarjan tuotteista löytyy D-vitamiinit, monivitamiinit ja kalsiumvalmisteet koko perheelle.

Minnea

Minnea on kotimainen tuotesarja, joka sisältää vitamiinit ja muut ravintolisät koko perheelle.

Mobilat

Mobilat on lihas- ja nivelkipujen paikallishoitoon käytettävä, iholle levitettävä tulehduskipulääke geelinä tai emulsiovoiteena.

Movex

Movex on sarja aktiivista elintapaa tukevia tuotteita. Sarjaan kuuluu Movex Glukosamiinien lisäksi Movex Ice -kylmägeeli ja Movex kylmä-kuumavoide.

Multi-Gyn

Multi-Gyn tuotesarja on kehitetty ylläpitämään naisen intiimialueen luonnollista bakteeritasapainoa. Multi-Gyn tuotteet auttavat hoitamaan ja ennaltaehkäisemään emättimen vaivoja, kuten bakteerivaginoosia ja emättimen kuivuutta.

Multi-tabs

Multi-Tabs on vitamiiniperhe, josta löydät monivitamiinit, D-vitamiinit, Omega-3 -valmisteet sekä raskausajan vitamiinit.

Multivita

Multivita on monipuolinen ja laadukas tuoteperhe vitamiineja, hivenaineita ja omega-3-rasvahappoja. 

Murumuru

Murumuru on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Muumi

Muumi-D-vitamiini auttaa lastasi turvaamaan D-vitamiininsaannin maistuvalla tavalla.

Möller

Möller auttaa turvaamaan tärkeiden Omega-3-rasvahappojen saantia jokaisessa elämänvaiheessa. Omega-3-rasvahapoista hyötyvät aivot, iho, nivelet, silmät, sydän ja vastustuskyky.

Mölnlycke

Mölnlycken haavanhoitotuotteet tarjoavat tehokkaita ratkaisuja kivuttomampaan haavanhoitoon.

N

Nailner

Nailner-tuotteet hoitavat kynsisieni-infektiota ja parantavat kynsien ulkonäköä. Nailner tuotteet paikalliskäyttöön.

Naso

Naso-tuotteet on tarkoitettu nenän limakalvojen kosteuttamiseen ja hoitoon.

Naso-ratiopharm

Naso-ratiopharm nenäsumute on tarkoitettu nenän tukkoisuuden hoitoon nuhan ja poskiontelotulehduksen yhteydessä. Ksylometatsoliini supistaa verisuonia, jolloin limakalvojen turvotus ja nenän tukkoisuus vähenevät ja hengittäminen nenän kautta helpottuu

Nasolin

Nasolin on nuhalääke, joka vähentää tehokkaasti nenän tukkoisuutta. Nasolin sarjasta löytyvät myös tehokkaat tuotteet nenän kostuttamiseen.

Natusan Baby

Natusan-tuotteet vauvojen, lasten ja vanhempien ihon hellävaraiseen hoitoon.

Needs

Needs-sarjasta löydät kynsiviilat ja -sakset sekä muut pienet apuvälineet päivittäiseen kauneudenhoitoon.

Neo-Amisept

Neo-Amisept on tehokkaasti bakteereja ja viruksia tappava liuos yleisdesinfiointiin, useissa eri muodoissa.

Nicorette

Nicorette-sarjan eri tyyppiset nikotiinituotteet auttavat lopettamaan tupakanpolton vähemmillä vieroitusoireilla.

Nicotinell

Nicotinell-nikotiinituotteet auttavat sinua lopettamaan tupakanpolton.

Nix

Syyhy ja täit leviävät helposti ihmisestä toiseen. Syyhyn ja täiden hoitoon voidaan käyttää lääkkeitä, joita saa apteekista ilman reseptiä.

Nizoral

Nizoral on ketokonatsoli-lääkeshampoo hiivasienen aiheuttaman päänahan hilseen hoitoon.

NOBE

NOBE Nordic Beauty on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka korkealaatuiset pohjoisen luonnon raaka-aineet vahvistavat ihoa ja palauttavat ihon luonnollista tasapainoa.

Nolact

Nolact ravintolisät ruoansulatusongelmien tueksi.

Nomai

Nomai - laadukas, luotettava ja käytössä miellyttävä kuukuppi. Suomalainen Nomai Kuukuppi - yksinkertaisesti ylivoimainen.

Nordic Health

Nordic Health suusuihkeet ja magnesiumvalmisteet. Helppokäyttöiset suusuihkeet on kätevä suihkauttaa suoraan suun limakalvoille.

NousNous

NousNous-makupalat koiran koulutus-, kiitos- ja hemmotteluhetkiiin. Tuoteperheessä on korkealaatuisia, viljattomia, turvallisia herkkuja.

Nutramigen

Nutramigen äidinmaidonkorvikkeet vauvan lehmänmaito- tai muiden allergioiden ruokavaliohoitoon.

Nutridrink

Nutridrink on sarja käyttövalmiita täydennysravintovalmisteita. Nutridrink tuotteiden avulla voidaan tehokkaasti lisätä energiansaantia, proteiininsaantia ja/tai kuidunsaantia.

Nutrilon

Nutrilon sisältää sarjan kliinisiä ravintovalmisteita (äidinmaidonkorvikkeita ja vieroitusvalmisteita) vauvan allergian ruokavaliohoitoon.

Nutrolin

Nutrolin-tuotesarja vastaa koirien, kissojen ja hevosten erilaisiin rasvahappo- ja e-vitamiinitarpeisiin.

Nuxe

Ranskalainen Nuxe on ainutlaatuinen ihonhoitobrändi, jonka tuotteissa yhdistyvät luonnon vahva hoidollisuus, tieteellisesti todistettu tehokkuus ja aisteja herättelevä käyttökokemus.

O

Olivia Klein

Olivia Klein on suomalaisen ihonhoidon slow fashion: selkeää ja tarkoituksellista ihonhoitoa ilman mitään ylimääräistä. Tehokkaat, tarkkaan kohdennetut luontoperäiset ainesosat.

Omron

Omron on mittalaitteiden johtava valmistaja. Sen tuotevalikoimaan kuuluu mm. Tens-laite, verenpainemittareita ja kuumemittareita.

One Touch

Onetouch tuotesarja sisältää kattavan valikoiman liukuvoiteita ja kondomeja kahdenkeskisiin intiimeihin hetkiin.

Oral-B

Oral-B laadukkaat sähköhammasharjat, sähköhammasharjan vaihtopäät ja hammastahnat.

OtriBaby

OtriBaby kaksivaiheisella metodilla vauvan tai lapsen tukkoisen nenän saa avattua hellävaraisesti ja hygieenisesti.

Opticlude

Opticlude silmälaput soveltuvat pienten lasten karsastuksen (Strabismus) ja silmän heikkonäköisyyden (Amblyopian) hoitoon.

Otrivin

Otrivin on nenän tukkoisuuden hoitoon tarkoitettu nenäsumute. Otrivin sisältää ksylometatsoliinia. Ksylometatsoliini supistaa nenän limakalvon verisuonia, jolloin limakalvoturvotus nenässä vähenee ja nenän tukkoisuus helpottuu.

Ovestin

Ovestin on itsehoitolääke, joka helpottaa estrogeenin puutteesta johtuvia vaivoja.

P

Pamol

Pamol on kipu- ja kuumelääke, jonka vaikuttava aine on parasetamoli. Pamolin käyttöaiheita ovat muun muassa päänsärky, korvasärky, hammassärky ja muut kiputilat, nuhakuumeen oireet sekä rokotuksiin liittyvät kivut ja kuume.

Panadol

Panadol on parasetamolia sisältävä itsehoitolääke kivun hoitoon.

Paranix

Paranix on Euroopan johtava tuotemerkki täitartuntojen hoidossa. Paranix-tuoteperhe sisältää tuotteet täitartunnan hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Parodontax

Parodontax - hammastahnat ientulehdusten estoon. Raikastaa hengitystä ja puhdistaa hampaat tehokkaasti.

Pegorion

Pegorion on tarkoitettu ummetuksen hoitoon sekä ulostemassan pehmentämiseen. Pegorionin vaikuttava aine on makrogoli 4000. Makrogoli 4000 lisää suolen sisällön vesimäärää ja pehmentää ulostemassaa.

Perskindol

Perskindol tuoteperheestä löydät tuotteet niin lihaskipuun ja nivelille kuin lihasjumeihin.

Pharmacare

Pharmacare hygieniasarjaan kuuluvat muun muassa vinyylikäsineet, laastarit, haavanpuhdistustuotteet ja haavateipit.

Physiomer

Physiomer-tuotteet huuhtelevat ja avaavat tehokkaasti tukkoista nenää. Physiomer on nenän hoitoon tarkoitettu sarja koko perheelle.

Pihqa

PIHQA on suomalainen kuusenpihkaa sisältävä pihkavoide, joka tuo ikivanhan kansanperinteen nykypäivän ihmisen käyttöön.

Plackers

Plackers sarja sisältää helppokäyttöiset ja tehokkaat hammaslankaimet, hammasväliharjat ja hammastikut. Plackers hammaslankaimissa on ekstra vahva TUFFLOSS®-lanka.

Plantur 39

Plantur 39 -hiustenhoitosarja on kehitetty tukemaan hiustenkasvua 40 ikävuoden jälkeen. Tuotteiden sisältämä fytokofeiini imeytyy hiusten juuriin, jossa se aktivoi hiustenkasvua ja ehkäisee hiusten ennenaikaista irtoamista. Plantur 39 -sarja sisältää neljä erilaista shampoota, kolme erilaista hoitoainetta, hiuspohjaan jätettävän hoitonesteen sekä suun kautta otettavat kapselit.

Precosa

Precosa 250 mg on ripulin hoitoon tarkoitettu itsehoitolääke. Precosa hoitaa ripulin syitä ja oireita sekä korjaa suolistomikrobien tasapainoa.

Priorin

Priorin Extra -hiusravinne sisältää biotiinia ja muita hiuksille tärkeitä vitamiineja ja ravinteita.

PROBIC8

Probic8 -sarjan tuotteita yhdistää korkealaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet, jotka aidosti hoitavat ja edesauttavat hiuspohjan omaa aineenvaihduntaa ja luonnollista mikrobisuojaa.

Prontosan

Prontosan -haavanhoitotuotteet estävät haavan tulehtumista, lievittävät kipua ja minimoivat arpia.

Puhdas+

Puhdas+ on kotimainen terveystuotteiden sarja ilman mitään ylimääräistä.

Puhdistamo

Puhdistamo tuotemerkin Pharma -sarja sisältää kotimaisia, lääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitettyjä ja kliinisesti testattuja tuotteita. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai ylimääräisiä apuaineita vaan ainoastaan aidosti toimivia ja hyödyllisiä ainesosia

Puro Silmille

Puro - silmätippasarja sisältää neljä erilaista silmien kostutustuotetta kuivien silmien hoitoon. Kotimainen Puro ei sisällä säilöntäaineita.

R

Rausch

Rausch Pajunkuori-shampoo ennaltaehkäisee täitartuntaa.

Rela

Rela Tabs ja Rela Tipat sisältävät kahta tutkittua, korkealaatuista maitohappobakteerikantaa. Rela-tuotteiden maitohappobakeerikannat ovat lactobacillus rhamnosus SP1 ja bifidobacterium lactis BLC

Remescar

Remescar häivyttää välittömästi silmäpusseja, tummia silmänalusia, juonteita ja laskeutuneita yläluomia.

Remo-wax

Remo-Wax tuotesarjan tuotteet liuottavat korvavahaa eli vaikkua nopeasti ja tehokkaasti ja pitävät korvakäytävät puhtaina.

Rennie

Rennie on liikahappoisuuden hoitoon tarkoitettu lääke. Liikahappoisuus oireilee närästyksenä ja ylävatsavaivoina. Rennie on imeskelytabletti, jonka vaikuttavia aineita ovat kalsiumkarbonaattia ja magnesiumkarbonaatti.

Repolar

Repolar-sarjassa on tuotteita ihmisille haavan-, kynsien- ja ihonhoitoon sekä eläintenhoitoon. Pääraaka-aineena käytetään korkealaatuista kuusen pihkaa.

Resource

Resource on sarja kliinisiä ravintovalmisteita, jotka on tarkoitettu antamaan ravintoa ja energiaa potilaille, joilla on vajaaravitsemusta tai vajaaravitsemuksen riski.

Retafer

Retafer on itsehoitolääke raudanpuuteanemian ehkäisyyn ja hoitoon.

RFSU

RFSU-tuotevalikoimassa on kondomeja, liukuvoiteita ja seksin apuvälineitä.

Rimita Green

Rimita Green on kotimainen perheyritys, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista.

Rogaine

Rogaine on päänahkaan levitettävä liuos, joka on tarkoitettu hiustenlähdön ja perinnöllisen kaljuuntumisen hoitoon miehille ja naisille. Rogaine liuoksen vaikuttava aine on minoksidiili.

S

Salutem

Salutem on herkälle ja kuivalle suulle tarkoitettu vaahtoamaton hammastahna. Salutem-tahnat ovat hellävaraisia hammastahnoja, jotka eivät aiheuta suun limakalvojen kirvelyä.

Salvequick

Salvequick on valmistanut haavanhoitotuotteita jo vuodesta 1947. Salvequick-tuotteet ovat CE-merkittyjä. Salvequick-sarjaan kuuluu monipuolinen valikoima laastareita, rakkoraastareita ja jalkojenhoitotuotteita.

Sana-Sol

Sana-Sol tuoteperheestä on helppo valita vitamiinit ja muut ravintolisät koko perheelle. Sana-Sol tuotteet ovat tukeneet ravitsemusta jo vuodesta 1933 lähtien.

SB12

SB12-suuvedet ehkäisevät pahanhajuista hengitystä aiheuttavien rikkikaasujen muodostumista.  Tuloksena on raikas hengitys 12 tunnin ajaksi. Pahanhajuinen hengitys on yleinen vaiva ja sitä esiintyy kaikenikäisillä miehillä ja naisilla.

Scheriproct

Scheriproct on peräpukamien, peräaukon alueen tulehdustilojen ja haavaumien sekä peräsuolen tulehduksen paikallishoitoon tarkoitettu lääke, joka lievittää peräaukon kipua, tulehdusta ja kutinaa.

Scholl

Scholl-tuotteista voit saada apua kynsisienen, kuivien kantapäiden tai kovettumien hoitoon. Scholl-pohjalliset helpottavat jalkojen kuormitusta.

Sea-Band

Sea-Band-rannekkeet lievittävät pahoinvointia lääkkeettömästi ja ilman sivuvaikutuksia. Vaikutus perustuu akupisteen painantaan.

Sebamed

Sebamed on tutkitusti turvallinen ja laadukas ihonhoitosarja. Sebamed-tuotteiden ihoystävällinen pH 5,5 ja puhtaat raaka-aineet ylläpitävät ihon luonnollista tasapainoa.

Sensodyne

Sensodyne sisältää kattavan valikoiman tuotteita vihloville hampaille. Sensodyne on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiin.

Septabene

Septabene on kurkkukivun, nielutulehduksen sekä suun ja ienten ärsytystilojen hoitoon tarkoitettu lääke. Septabenea on saatavilla imeskelytabletteina tai sumutteena.

Seresto vet

Seresto® vet. on koiran ja kissan punkkipanta. Seresto vet. -punkkipanta antaa pitkävaikutteisen, jopa 8 kuukauden suojan.

SiderAL

SiderAL sisältää sukrosomiaalista rautaa. SiderAL-tuotteet sopivat erityisesti niille, joille tavalliset rautalisät aiheuttavat vatsaoireita.

Skingain

Skingain tuoteperhe on kollageenia ja vitamiineja sisältävä tuoteperhe ihon ja nivelten hyvinvointiin.

Sniffer

Sniffer-tuoteuutuudet lievittävät flunssapotilaan oloa ja tuovat paremmat yöunet.

Somnofit

Somnofit uniapnea- ja kuorsauskiskot on tarkoitettu lievään tai keskivaikeaan uniapneaan. Somnofit kuorsauskisko siirtää alaleuan asentoa siten, että hengittäminen helpottuu.

Sorbact

Sorbact®-laastarit ja -sidokset hoitavat haavaa luonnollisesti, koska niissä on ainutlaatuinen bakteereja sitova pinta.

Sorefix

Sorefix-lääkkeettömät huuliherpesvoiteet huuliherpestulehduksen ehkäisyyyn.

Souvenaid

Souvenaid on ainutlaatuinen patentoitu ravintolisä. Sen sisältämät ravintoaineet ovat tärkeitä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville.

Strefen

Strefen Orange 8,75 mg imeskelytabletti ja Strefen Hunaja & Sitruuna 16,2 mg/ml sumute suuonteloon on tarkoitettu kurkkukivun oireiden lievitykseen. Sterefen-valmisteiden vaikuttava aine on flurbiprofeeni.

Strepsils kurkkukipuun

Strepsils on kurkkukivun lievittämiseen tarkoitettu lääke, joka helpottaa oloa jo kurkkukivun ensimmäisistä oireista alkaen. Strepsils tuhoaa viruksia, bakteereita ja sieniä sekä estää niiden lisääntymistä.

SVR

SVR dermokosmetiikkasarja tarjoaa herkälle iholle dermatologisia ratkaisuja korkeilla aktiiviainepitoisuuksilla. SVR:n tuotteet ovat saavuttaneet ihotautilääkäreiden tyytyväisten asiakkaiden luottamuksen yli 47 maassa ympäri maailmaa.

Symbiosys

Symbiosys

SYMBIOSYS Spasmodia, Cystalia ja Defencia -tuotteissa on eri maitohappobakteerikantoja hyvinvointiin kok perheelle eri elämäntilanteissa.

Synomax

Synomax® -tuotteet ovat tehty tukemaan nivelten hyvinvointia.

Systane

SYSTANE-silmätipat on tarkoitettu kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Systane-silmätippoja on saatavilla myös pitkävaikutteisena ja ilman säilöntäaineita.

System 4

System 4 on hajusteeton hiusten ja hiuspohjan tuotesarja. System4 -tuotteet hoitavat ja ennaltaehkäisevät hilsettä, hiuspohjan kutinaa ja yliherkkyyttä.

SyylEnd

SyylEnd tuoteperhe sisältää neljä tehokasta tuotetta syylän poistoon. SyylEnd-sarjaan kuuluvat syylätuotteet ovat syyläkynä, syyläliuos ja syylän jäädytyshoito -laitteet. SyylEnd Skin Tags on tarkoitettu varsiluomien poistoon.

T

Tasectan AF

Tasectan AF palauttaa suolen seinämien fysiologisia toimintoja erityisesti ripulin yhteydessä. Ksyloglukaani suojaa suolen limakalvoa ja geloosi auttaa pidentämään ksyloglukaanin suojaavaa vaikutusta suolen limakalvolla.

Tearsagain

Tearsagain ja Tearsagain Sensitive -silmäsuihke vahvistavat kyynelkalvoa. Tearsagain suihkeita käytetään kuivasilmäisyyden oireiden hoitoon.

Tena

Tena-valikoima kattaa suojat ohuista pikkuhousunsuojista suurempaa imukykyä omaaviin inkohousuihin. Tena-pikkuhousunsuojat on tarkoitettu naisille lievään virtsankarkailuun  Miesten Tena-mallit on muotoiltu erityisesti miehen anatomiaa ajatellen ja kuositkin ovat miehekkäämmän näköisiä.

TePe

TePe on ruotsalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy korkealaatuisia, toimivia suun hygieeniatuotteita.

Thermoskin

Thermoskin FXT kompressiosukka yhdistää kompression ja tuen. Thermoskin FXT kompressiosukan kompressio kohdistuu erityisesti jalkaterän valikoiduille alueille. Kompressio helpottaa plantaarifaskiitista johtuvaa kipua sekä jalan holvikaaren ja kantapään kipuja.

Triple Dry

Tripe Dry -antiperspirantti on tehokas, pitkävaikutteinen ja hellävarainen apu normaaliin ja voimakkaaseen hikoiluun. Triple Dry -antiperspiranteissa on kolme kertaa enemmän tehoaineita verrattuna tavallisiin antiperspirantteihin. Vaikutus kestää 72 tuntia.

Toothguide

Toothguide-maitohappobakteerit aikuisille ja lapsille -  hampaille ja ikenille.

U

Uniqu

Uniqu ravintolisät on suunniteltu naisten hyvinvoinnin tarpeisiin elämän eri vaiheissa. Uniqu ravintolisien perustana on tarkoin valikoidut, turvalliset ja tehokkaat raaka-aineet sekä mahdollisimman yksinkertaiset ja luonnolliset koostumukset.

V

V10 Plus

V10 Plus -seerumit ja muut V10 Plus -ihonhoitotuotteet sopivat herkimmällekin iholle. V10 Plus tuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia ja parabeenittomia.

Vagisan

Vagisan intiimituotteet kosteuttavat emättimen kuivia limakalvoja. Vagisan emätinvoide ja Vagisan emätinpuikko eivät sisällä hormoneja.

Vetcare

Vetcare - täydennysrehuja pieneläimille (koirat, kissat) ja hevosille. Kotieläinten hyvinvointia parantamaan.

Vetramil

Vetramil on eläimille tarkoitettu ihonhoitosarja. Vetramil-tuotteet sisältävät antibakteerista ja hoitavaa hunajaa.

Vichy

Vichy on laadukas ihonhoitosarjan, jonka perusta on Vichy Thermal Spa -lähdevesi, jolla on tutkitusti ihoa vahvistava vaikutus. Vichy tarjoaa ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille ja kaikkiin elämänvaiheisiin.

Virbac

Virbac tarjoaa kattavan valikoiman korkeatasoisia tuotteita eläimille: täydennysrehut, hoitotuotteet, vitamiinit ja niveltuotteet.

Viruseptin

Viruseptin on lääkkeetön suu- ja nenäsuihke vilustumisoireiden hoitoon. Flunssan ja influenssan oireiden ehkäisyyn ja hoitoon.

Vi-Siblin

Vi-Siblin on tarkoitettu eri syistä johtuvan ummetuksen hoitoon tai päivittäiseksi kuitulisäksi. Ispagula sitoo runsaasti nestettä ja muodostaa ulostemassan pinnalle voitelevan kerroksen, jolloin ulostaminen helpottuu.

Vitaali

Vitaali on suomalainen, vahvaan kokemukseen pohjautuva ravintolisäsarja. Vitaali tuotesarjasta löytyy tuotteita mm. muistille, suolistolle ja silmien hyvinvointiin.

Vitabalans Lady

Vitabalans Lady -sarjan tuotteet on kehitetty ihon, hiusten, kynsien ja intiimialueen hyvinvointiin.

Voltaren

Voltaren geeli on tarkoitettu nyrjähdysten, urheiluvammojen ja nivelrikon aineuttamien kipujen lyhytaikaiseen hoitoon. Voltaren sisältää diklofenaakkia, joka lievittää lihasten ja nivelten kipua, turvotusta ja kuumotusta.

W

Wartner

Wartner

Wartner tarjoaa kaksi tuotetta nopeaan syylänpoistoon - Wartner happohoito tai Wartner Jäädytyshoito. Lisäksi saatavilla Wartner Känsäkynä.

WellO2

WellO2 on lääkkeetön apu hengitysongelmiin. WellO2-laite avaa ja puhdistaa hengitysteitä ja vahvistaa hengityslihaksia.

X

Xerostom

Xerostom -suuhygieniatuotteet lievittävät suun kuivuudesta aiheutuvia oireita. Ne kostuttavat kuivaa suuta ja rauhoittavat ärtyneitä suun limakalvoja.

XL-S

XL-S tuotteet ovat laihdutusvalmisteita, jotka on tarkoitettu painonhallinnan tueksi niukkaenergisen ruokavalion ja liikunnan lisänä aikuisille. XL-S-valmisteet vaikuttavat energiapitoisten ravintoaineiden imeytymiseen suolistossa sekä hillitsevät ruokahalua.

Y

Yotuel

Yotuel sarja sisältää valkaisevia hammastahnoja, Yotuel valkaisukynän, Yotuel suuveden sekä hengitystä raikastavia Yotuel Breath -tuotteita.

Z

Zonnic

Zonnic vähentää tupakoinnin lopettamisesta aiheutuva nikotiininhimoa ja vieroitusoireita. Zonnic auttaa välttämään tupakoinnin uudelleen aloittamista tai auttaa vähentämään tupakointia.

Zylkene

Zylkene on tarkoitettu koirille ja kissoille, jotka joutuvat epävarmuutta tai turvattomuutta aiheuttaviin tilanteisiin. Zylkene annostellaan koirille ja kissoille ennen turvattomuuden tunnetta aiheuttavaa tilannetta, kuten yksinolo, matkustaminen ja ilotulitus. Kapseli avataan ja jauhe sekoitetaan ruuan tai makupalan joukkoon.

Zyrtec

Zyrtec on allergialääke kausiluontoisen ja ympärivuotisen allergisen nuhan hoitoon.