Orionin keräilykampanjapalkinnot ja säännöt

Orion_keraeilykampanja_syksy_2022_yliopistonverkkoapteekki900

Orionin keräilykampanja on päättynyt.

Orionin keräilykampanja 22.9.2022-1.1.2023. Kampanjan aikana voit kuudella keräilytuotteella valita itsellesi yhden alla olevista laadukkaista palkinnoista. Keräilykampanjaan kuuluvat yli 9 euron hintaiset lääkkeettömät Orionin itsehoitotuotteet. Kampanjaan eivät kuulu lääkkeet, reseptillä ostettavat itsehoitotuotteet (kuten perusvoiteet) eivätkä eläintuotteet. Yhdestä tuotteesta saa yhden leiman, vaikka hinta ylittäisi 18€. Jos et osta kerralla kuutta tuotetta, saat mobiilikeräilykoodeja ostamiesi tuotteiden verran. Voit kerätä kuusi tuotetta täyteen missä tahansa apteekissa ja lähettää mobiilikoodit Orionille alla olevien ohjeiden mukaan.

Keräilypalkinnot

Muumimuki-vilijonkka-keraeilykampanjan_erikoiskaupanpaallinen

 

Keräilykampanjan erikoiskaupanpäällinen: Muumimuki Vilijonkka. (Rajoitettu erä, niin kauan kuin tuotteita riittää)

 

1. Fiskarsin paistinpannu (Ø 22 cm)

  • Päivittäiseen ruoanvalmistukseen kunnon Fiskars-paistinpannu ruostumatonta terästä tarttumattomalla 2-kerros- pinnoitteella. Sopii kaikille liesityypeille. Helppo puhdistaa. Konepesun kestävä. Valmistettu Suomessa. Paistinpannu toimitetaan kahva irrotettuna.

2. Arabian Muumimuki (0,3 l, Muumimamma marmeladi)

  • Arabia Muumeilla tuot hymyn arkisiin kattauksiin. Rakastetut Arabia Muumimukit ovat myös keräilijöiden aarteita ja erinomaisia lahjatuotteita. Konepesunkestävä.

3. Iittalan Kastehelmi-kulhot, 2 kpl (23 cl, kirkas)

  • Tarjoile aamupalaa, naposteltavia tai makeisia herkän kauniista Kastehelmi-kulhosta, joka kestää käyttöä ja katsetta. Oivan Toikan suunnittelema Kastehelmi-astioiden pintarakenne tuo kauniisti esiin lasin pinnasta taittuvat valonsäteet. Erinomainen lahjaidea. Konepesunkestävä. Valmistettu Suomessa.

4. Orionin tuotepaketti

  • Multivita Plus 30 tabl, Nasolin A-vitamin nenäsuihke 10 ml, BevitaEye silmätipat 10 ml pullo, DeviSol 20 mikrog 100 tabl.

5. Sanoman aikakauslehtitilaus 3 kk tai HS Digi 3 kk

  • Valittavana yksi seuraavista lehdistä: Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, Tiede, Hyvä terveys, Sport, Aku Ankka tai HS Digi. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti 3kk jälkeen.

6. Aineeton lahjoitus Itämeren pelastamiseksi

  • Orion lahjoittaa 10 € puolestasi John Nurmisen Säätiölle

Tuotelahjan arvo on n. 10–30 e. Tuotelahjan voi tilata, kun kuusi leimaa tai koodia on kerätty

Toimi näin

  • Osta kuusi keräilykampanjan tuotetta* ja kirjoita haluamasi palkintovaihtoehdon nimi "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään
  • Lähetämme tilauksesi mukana haluamasi palkinnon
  • Jos et ilmoita palkintovaihtoehtoa tai osta kerralla kaikkia kuutta tuotetta, laitamme sinulle mobiilikeräilykoodikortin, jonka koodi kirjataan Orionin palveluun alla olevin ohjein

2019-OrioninKeraily_MobiilikerailykorttiMOBIILIKERÄILYKOODIT

> Saat yhden Mobiilikeräilykooodin jokaista ostamaasi keräilytuotetta kohden
> Koodi kirjataan sivustolle orionkeraily.fi
> Keräilyn voi toistaa niin monta kertaa kuin haluat
> Kun kuusi koodia on syötetty palveluun, voit samalta sivustolta valita tuotelahjan
> Mobiilikeräilyn tuotelahjat toimitetaan sinulle postitse suoraan Orionin varastosta
> Huom! Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää

Mobiilikoodit tulee kirjata 16.1.2023 mennessä. Lahjat toimitetaan 6 viikon kuluessa postitoimipaikkaan. Noudathan pakettisi viikon kuluessa ilmoituksesta. Tuotelahjoja toimitetaan vain Suomeen ja korkeintaan 3 tuotelahjaa/talous.

Mikäli sinulla on kysyttävää kampanjasta, voit ottaa suoraan yhteyttä osoitteeseen kerailykampanja@orion.fi tai 050 966 2010 (arkisin klo 9-15)

* Huomaa, että kampanjaan kuuluvat vain ko. tuotteen yli 9 euron hintaiset pakkauskoot. Itsehoitolääkkeet, reseptillä toimitettavat tuotteet tai eläintuotteet eivät kuulu kampanjaan.

Jos palautat tuotteita niin, että pitämäsi tuotteet eivät enää oikeuta keräilypalkintoon, on myös keräilypalkinnot palautettava. Hyvitämme palautetut tuotteet vain palautettuasi palkinnot.