T


Tasectan AF

Tasectan AF palauttaa suolen seinämien fysiologisia toimintoja erityisesti ripulin yhteydessä. Ksyloglukaani suojaa suolen limakalvoa ja geloosi auttaa pidentämään ksyloglukaanin suojaavaa vaikutusta suolen limakalvolla.

Tearsagain

Tearsagain ja Tearsagain Sensitive -silmäsuihke vahvistavat kyynelkalvoa. Tearsagain suihkeita käytetään kuivasilmäisyyden oireiden hoitoon.

Tena

Tena-valikoima kattaa suojat ohuista pikkuhousunsuojista suurempaa imukykyä omaaviin inkohousuihin. Tena-pikkuhousunsuojat on tarkoitettu naisille lievään virtsankarkailuun  Miesten Tena-mallit on muotoiltu erityisesti miehen anatomiaa ajatellen ja kuositkin ovat miehekkäämmän näköisiä.

TePe

TePe on ruotsalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja myy korkealaatuisia, toimivia suun hygieeniatuotteita.

Thermoskin

Thermoskin FXT kompressiosukka yhdistää kompression ja tuen. Thermoskin FXT kompressiosukan kompressio kohdistuu erityisesti jalkaterän valikoiduille alueille. Kompressio helpottaa plantaarifaskiitista johtuvaa kipua sekä jalan holvikaaren ja kantapään kipuja.

Triple Dry

Tripe Dry -antiperspirantti on tehokas, pitkävaikutteinen ja hellävarainen apu normaaliin ja voimakkaaseen hikoiluun. Triple Dry -antiperspiranteissa on kolme kertaa enemmän tehoaineita verrattuna tavallisiin antiperspirantteihin. Vaikutus kestää 72 tuntia.

Toothguide

Toothguide-maitohappobakteerit aikuisille ja lapsille -  hampaille ja ikenille.