Voit myös tilata esitäytetyn lomakkeen sähköpostiisi täältä

Yliopiston verkkoapteekki tarjoaa sinulle maksuttoman 14 vuorokauden palautusoikeuden käyttämättömille myyntikuntoisille tuotteille, joista olet tehnyt palautusilmoituksen verkkoapteekille.

Emme hyvitä lääketilauksia, noutamattomia tilauksia tai sinetöityjä pakkauksia, jos ne on avattu. Lääketilaus on muutettavissa tai peruutettavissa vain siihen saakka, kun se lähetetään apteekkimme tiloista. Noutamatta jätettyä tilausta ei hyvitetä asiakkaalle. Jos tuote tai toimitus on virheellinen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0294 456 222 mpm/ppm (ma-pe klo 8-21 ja la klo 8-14). Jos et pääse noutamaan tilaustasi, ota yhteyttä ko. kuljetusyrityksen asiakaspalveluun, josta voit pyytää lisäaikaa paketin säilytykseen.

Älä palauta tuotteita tuotevirhetapauksissa, vaan ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0294 456 222 mpm/ppm (ma-pe klo 8-21 ja la klo 8-14). Selvitämme tarvittaessa reklamaatiot markkinoijan kanssa asiakkaan puolesta.

Palauta tuotteet aina ensisijaisesti alkuperäisellä toimitustavalla. Poikkeuksena kotiinkuljetetut tuotteet voit palauttaa vain kuljetusliikkeiden noutopisteiden kautta. Tarkemmat palautusohjeet kuljetusliikkeittäin löydät toimitusehdoistamme.

VAK -tuotteet (Käsidesit, ponneaerosolipakkaukset, kynsilakat ym.) tulee palauttaa alkuperäisessä laatikossa, jossa on kuljetuksen vaatima varoitusmerkintä ja osoitekortin toimitustiedot. Mikäli Sinulla ei ole alkuperäistä pakkausta tallella, voit tarvittaessa tulostaa VAK-kuljetuksen vaatiman merkin tästä. VAK-tuotteita ei turvallisuussyistä saa palauttaa pakettiautomaattiin, vaan ne tulee lähettää postin toimipisteen kautta.

Vastaanottajan osoite

Yliopiston verkkoapteekki

70100 Kuopio
Puijonkatu 23
Finland
verkkoapteekki@uef.fi
029 445 6222 (mpm/ppm) arkipäivisin ma-pe klo 8-21, la klo 8-14.

Tilausnro
Tilauspäivä *
Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Maa *
Sähköposti *
Palauta koko tilaus *
Palautettavat tuotteet *
Palautuksen syy ja lisätietoa
Päivämäärä
8.8.2022