Penisrengas

Mikä penisrengas on?

Penisrengas eli erektiorengas on seksin apuväline, jolla voidaan parantaa ja ylläpitää erektiota. Penisrengasta kannattaa kokeilla myös, jos ongelmana on ennenaikainen siemensyöksy. Penisrengas on nimensä mukaisesti rengasmainen, mutta se voi olla myös kiristettävä lenkki. Materiaalina penisrenkaissa on muun muassa muovi, kumi, silikoni, nahka ja teräs. Säädettävissä penisrengasmalleissa säätömekanismina voi olla esimerkiksi solki, neppari tai nappi. Yhteistä nautintoa tuomaan tarkoitetut penisrenkaat voivat olla varusteltu esimerkiksi erilaisilla nystyröillä.

Miten penisrengas toimii?

Erektion aikana penikseen virtaa runsaasti verta sukupuolisen kiihottumisen aikaansaamana. Peniksen paisuvaiskudoksen valtimoverisuonet täyttyvät verellä ja laskimoverisuonet puristuvat vasten paisuvaiskudosta, jolloin veren poisvirtaus vähenee. Penisrenkaan toimintaperiaatteena on edelleen vähentää veren virtausta pois peniksen laskimosuonista. Tämän seurauksena erektio on voimakkaampi ja kestää pidempään.

Miten penisrenkaan koko valitaan?

Penisrenkaan oikean koon valitseminen voi aluksi olla vaikeaa, joten ensin kannattaakin valita säädettävä malli. Sopiva koko riippuu myös omista mieltymyksistä eli millainen puristus tuntuu miellyttävimmältä. Suuntaa antavan koon voi määritellä esimerkiksi mittaamalla puolittaisessa erektiossa olevan peniksen ympärysmitan ja jakamalla tuloksen 3,14:llä, jolloin saadaan tulokseksi peniksen halkaisija. Todennäköisesti tämä on sopiva halkaisija myös penisrenkaalle.

Miten penisrengasta käytetään?

Penisrengasta voidaan käyttää peniksen juuressa tai kivesten takana. Markkinoilla on myös malleja, joissa tulee lenkki molempiin kohtiin. Penisrengasta voidaan käyttää myös pitämään kondomia paikoillaan, jolloin kondomin poisluiskahtamisen riski yhdynnän aikana vähenee. Etenkin silikonisten penisrenkaiden kanssa kannattaa käyttää liukuvoidetta, jolloin rengas menee paikoilleen helpommin. Rengas asetetaan penikseen juureen erektion aikana ja sitä voidaan pitää paikoillaan yhtäjaksoisesti enintään 30 minuutin ajan. Rengas on otettava pois, jos sen käyttö tuntuu epämiellyttävältä. Käytön jälkeen penisrengas pestään valmistajan ohjeiden mukaisesti.


  • Tuoteryhmät
  • Tuotemerkki
Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

RFSU PLEASURE RINGS penisrengas 3kpl **

Tuote on tilapäisesti loppunut tukkuliikkeestä.

13,25
1 kpl = 4,42 €