P


Pamol

Pamol on kipu- ja kuumelääke, jonka vaikuttava aine on parasetamoli. Pamolin käyttöaiheita ovat muun muassa päänsärky, korvasärky, hammassärky ja muut kiputilat, nuhakuumeen oireet sekä rokotuksiin liittyvät kivut ja kuume.

Panadol

Panadol on parasetamolia sisältävä itsehoitolääke kivun hoitoon.

Paranix

Paranix on Euroopan johtava tuotemerkki täitartuntojen hoidossa. Paranix-tuoteperhe sisältää tuotteet täitartunnan hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Parodontax

Parodontax - hammastahnat ientulehdusten estoon. Raikastaa hengitystä ja puhdistaa hampaat tehokkaasti.

Pegorion

Pegorion on tarkoitettu ummetuksen hoitoon sekä ulostemassan pehmentämiseen. Pegorionin vaikuttava aine on makrogoli 4000. Makrogoli 4000 lisää suolen sisällön vesimäärää ja pehmentää ulostemassaa.

Perskindol

Perskindol tuoteperheestä löydät tuotteet niin lihaskipuun ja nivelille kuin lihasjumeihin.

Pharmacare

Pharmacare hygieniasarjaan kuuluvat muun muassa vinyylikäsineet, laastarit, haavanpuhdistustuotteet ja haavateipit.

Physiomer

Physiomer-tuotteet huuhtelevat ja avaavat tehokkaasti tukkoista nenää. Physiomer on nenän hoitoon tarkoitettu sarja koko perheelle.

Pihqa

PIHQA on suomalainen kuusenpihkaa sisältävä pihkavoide, joka tuo ikivanhan kansanperinteen nykypäivän ihmisen käyttöön.

Plackers

Plackers sarja sisältää helppokäyttöiset ja tehokkaat hammaslankaimet, hammasväliharjat ja hammastikut. Plackers hammaslankaimissa on ekstra vahva TUFFLOSS®-lanka.

Plantur 39

Plantur 39 -hiustenhoitosarja on kehitetty tukemaan hiustenkasvua 40 ikävuoden jälkeen. Tuotteiden sisältämä fytokofeiini imeytyy hiusten juuriin, jossa se aktivoi hiustenkasvua ja ehkäisee hiusten ennenaikaista irtoamista. Plantur 39 -sarja sisältää neljä erilaista shampoota, kolme erilaista hoitoainetta, hiuspohjaan jätettävän hoitonesteen sekä suun kautta otettavat kapselit.

Precosa

Precosa 250 mg on ripulin hoitoon tarkoitettu itsehoitolääke. Precosa hoitaa ripulin syitä ja oireita sekä korjaa suolistomikrobien tasapainoa.

Priorin

Priorin Extra -hiusravinne sisältää biotiinia ja muita hiuksille tärkeitä vitamiineja ja ravinteita.

PROBIC8

Probic8 -sarjan tuotteita yhdistää korkealaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet, jotka aidosti hoitavat ja edesauttavat hiuspohjan omaa aineenvaihduntaa ja luonnollista mikrobisuojaa.

Prontosan

Prontosan -haavanhoitotuotteet estävät haavan tulehtumista, lievittävät kipua ja minimoivat arpia.

Puhdas+

Puhdas+ on kotimainen terveystuotteiden sarja ilman mitään ylimääräistä.

Puhdistamo

Puhdistamo tuotemerkin Pharma -sarja sisältää kotimaisia, lääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitettyjä ja kliinisesti testattuja tuotteita. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai ylimääräisiä apuaineita vaan ainoastaan aidosti toimivia ja hyödyllisiä ainesosia

Puro Silmille

Puro - silmätippasarja sisältää neljä erilaista silmien kostutustuotetta kuivien silmien hoitoon. Kotimainen Puro ei sisällä säilöntäaineita.